2019国际货运代理hga010皇冠账号注册|官方网站《专业英语》习题1

国际货运代理hga010皇冠账号注册|官方网站网 鲤鱼小编 更新时间:2019-07-02

距离2019年国际货运代理hga010皇冠账号注册|官方网站还有不到一周的时间,大家可以趁着这段时间认真备考,小编为大家整理了一些国际货运代理hga010皇冠账号注册|官方网站《专业英语》习题,附有答案,一起来测试一下吧!

1. Which of the following risk is not the political risk in international trade?

A. war risk

B. cancellation of import license

C. transfer risk

D. risk of non-acceptance

答案:D

2. According UCP600, the terms the end of July, 2008in the L/C shall be construed as (???)

A. from July 21st to July 31st

B. from July 1st to July 15th

C. from July 11th to July 20th

D. from July 1st to July 10th

答案:A

3. Which of the following documents can be used to exchange for the bill of lading (??)

A. mates receipt

B. sea waybill

C. shipping notes

D. manifest

答案:A

4. Both in voyage and time chartering, the shipowner is responsible for (???).

A. discharging

B. fuel

C. demurrage

D. wages of crew

答案:D

5. Which of the following risks are not covered in FPA ( ??)

A. lightning

B. partial loss

C. general average

D. discharging at a port of distress following a sea peril

答案:B

6. The B/L can be issued by (???)

A. consignor

B. notify party

C. carrier

D. consignee

答案:C

7. Which of the following marine bills of lading cannot be transferred to third parties? ( ??)

A. Order Bills of Lading

B. Straight Bills of Lading

C. Shipped Bills of Lading

D. Clean Bills of Lading

答案:B

8. Usually, the AWB is non-negotiable, the goods must be sent to the (??) titled in the air waybill.

A. consignor

B. consignee

C. carrier

D. notify party

答案:B

9. ( ??) are rates that are applicable to named types of freight.

A. Specific Commodity Rates

B. Class Rates

C. General Cargo Rates

D. Contract FAK Rates

答案:A

10. ( ?) is one standard form of bareboat charter party used to any great extent designed by BIMCO.

A. BARECOM form

B. GENCON form

C. NYPE form

D. BALTIME form

答案:A

以上就是鲤鱼小编为大家整理的国际货运代理hga010皇冠账号注册|官方网站《专业英语》习题练习题,大家做完之后是不是觉得更加有把握了呢?鲤鱼网有更多国际货运代理hga010皇冠账号注册|官方网站资讯和复习资料,快来关注吧。

相关推荐:

2019国际货运代理hga010皇冠账号注册|官方网站理论与实务试题及答案4

2019年国际货运代理hga010皇冠账号注册|官方网站习题及答案(1)

专题汇总